Heylen Vastgoed neemt Optiva Vastgoed over

WUUSTWEZEL, HERENTALS - Optiva Vastgoed uit Wuustwezel houdt op te bestaan. De vastgoedmakelaar, met kantoor aan de Bredabaan, wordt overgenomen door Heylen Vastgoed. Alle panden belanden zo in de portefeuille van de grootste Antwerpse makelaar die na de overname 22 kantoren telt.

Optiva Vastgoed, het geesteskind van Ingrid Op ’t Eijnde, houdt op te bestaan. “Ik ben bijzonder trots op wat we de voorbij jaren hebben gepresteerd met Optiva Vastgoed”, aldus de ex-zaakvoerder. “We zijn uitgegroeid tot een referentie voor iedereen die wil verkopen of verhuren in Wuustwezel en daarbuiten. De voorbij jaren waren naast leerzaam ook bijzonder intensief. Ik laat het kantoor met pijn in het hart en gepaste trots over aan Heylen Vastgoed. Het tijd is om te kiezen voor mijn familie en gezin.”

Ingrid Op ‘t Eijnde kiest voor een nieuwe carrièrewending. De medewerkster van Optiva Vastgoed, Yara Verheyden, stapt wel mee in het Heylen Vastgoed-verhaal. Alle panden van Optiva Vastgoed belanden rechtstreeks in de portefeuille van Heylen Vastgoed, waarbij ook de vestiging aan de Bredabaan volledig wordt opgesmukt tot een Heylen Vastgoed-kantoor.

De nieuwe overname moet Heylen Vastgoed nog meer slagkracht geven op de Antwerpse vastgoedmarkt. Na de overname komt het aantal kantoren van Heylen Vastgoed in de provincie Antwerpen op 16 te staan. Met een extra kantoor strategisch gelegen in grensgemeente Wuustwezel hoopt het ook potentiële Nederlandse kopers warm te maken.

“Nabijheid is cruciaal in onze sector”, weet Johan Heylen, bestuurder van Heylen Vastgoed. “Met onze verschillende kantoren in de regio hebben we al heel wat klanten uit Wuustwezel en omliggende gemeenten. Hen kunnen we nu met een kantoor in de regio nog beter en persoonlijker bedienen. Mensen moeten steeds makkelijk een kantoor kunnen vinden waar ze terecht kunnen met hun vastgoedvragen. Na de opening van ons kantoor in Kalmthout is dit de tweede vestiging nabij de Nederlandse grens. We hopen nu ook die markt aan te boren.”