Nieuws Antwerpen Heylen Vastgoed opent kantoor in Antwerpen

Heylen Vastgoed opent kantoor in Antwerpen

Heylen Vastgoed opent kantoor in Antwerpen

heylenHeylen Vastgoed is al vele jaren een icoon in de Kempense immobiliënmarkt. Het bedrijf heeft kantoren in Herentals, Oostmalle, Turnhout, Geel en Lier. Heylen Vastgoed opent binnenkort ook een eigen vestiging in Antwerpen. Daarmee wordt de hele provincie Antwerpen afgedekt.

“Inderdaad, nu zijn we in heel de provincie aanwezig. Het kantoor in Antwerpen is zo gelegen dat we makkelijk de volledige regio rond Antwerpen kunnen bedienen. Dat was ook een van de redenen om deze stap te zetten. Daarenboven trekken heel wat mensen uit het Antwerpse naar de Kempen. Ook hen kunnen we nu beter verder helpen,” stellen beide zaakvoerders Johan Heylen en Cedric Vanhencxthoven.

Heylen Vastgoed is geen onbekende in de makelaarswereld. Met realistische bepalingen van de verkoopprijs, duidelijke afspraken die correct nageleefd worden en een open communicatie, houdt de vastgoedmakelaar eraan om de daad bij het woord te voegen. Het gaat erom een eigendom op zo kort mogelijke termijn te verkopen aan een correcte prijs. Andere aandachtspunten zoals de complete service, het bereiken van zoveel mogelijk potentiële kopers en de volledigheid en punctualiteit waarmee de dossiers worden samengesteld, zorgen voor een gestage groei. “We beschikken over een team met gespecialiseerde mensen. Met 10 jaar ervaring kunnen we de markt goed opvolgen. Ook in Antwerpen, waar het kantoor bemand wordt door ervaren mensen uit de regio,” zegt Johan Heylen.

In de Kempen maakt Heylen Vastgoed furore met gespecialiseerde projectbegeleiding. Ook in Antwerpen zal dat het geval zijn. “Inderdaad. Wij bieden begeleiding aan voor eigenaars met de capaciteit om een project uit te werken voor hun eigendom. Maar ook meer en meer projectontwikkelaars laten zich begeleiden. Wij zoeken bijvoorbeeld uit welke woonvormen verkoopbaar zijn op een welbepaalde locatie en kunnen de panden ook te koop aanbieden. Ook in de Antwerpse regio zullen we deze service verlenen. Meer zelfs, het is mede door de vraag van bepaalde projectontwikkelaars waar we vaak mee samenwerken dat we naar Antwerpen trekken. Zij waren vragende partij om onze goede samenwerking ook in en rond Antwerpen verder te zetten,” aldus Cedric Vanhencxthoven.

Het kantoor aan de Italiëlei 207 A is volgens Johan Heylen uitstekend gelegen. “Er is veel passage omdat het kantoor gelegen is aan een van de drukke doorgangswegen door de stad. Verder hebben we met 8 vitrines de ruimte om de panden uitgebreid voor te stellen. Tot slot is het kantoor vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en is er een goede connectie met zowel het noorden als het zuiden van Antwerpen.”

In Antwerpen biedt Heylen Vastgoed dezelfde diensten aan als in de andere kantoren, namelijk: een volledige begeleiding voor koper, huurder, verkoper of verhuurder, en dat 6 dagen op 7.

“Wij beginnen op 9 november met 4 medewerkers in Antwerpen. Het zijn mensen uit de regio die de markt goed kennen. Daar kunnen er in de toekomst nog bijkomen. Wij voorzien nog bijkomende vacatures om onze groei te ondersteunen. Voor ons kantoor in Lier, dat een week eerder opengaat zijn er 2 medewerkers aangetrokken.”

Heylen Vastgoed bestaat 10 jaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.