Nieuws Antwerpen Heylen Vastgoed opent tiende kantoor in provincie Antwerpen

Heylen Vastgoed opent tiende kantoor in provincie Antwerpen

Heylen Vastgoed opent tiende kantoor in provincie Antwerpen

DEURNE/ANTWERPEN – Nadat de vastgoedwereld maar liefst acht weken in lockdown was, opent Heylen Vastgoed haar tiende kantoor in de provincie Antwerpen. Dat bevindt zich in Deurne tussen de Heylen Vastgoed Basketcampus van de Antwerp Giants en de Bosuil. 

Met de opening van het tiende kantoor kan Heylen Vastgoed de Antwerpse huizenjagers nog beter bedienen. De heropstart is broodnodig, want intussen heeft de Antwerpse vastgoedspeler een wachtlijst voor maar liefst 3.000 huisbezoeken. En opmerkelijk: tijdens de lockdown werden 8 nieuwe medewerkers via digitale sollicitaties aangeworven die vanaf maandag volop aan de slag kunnen.

“De lockdown was voor de vastgoedsector een bittere pil, we hebben gedurende acht weken geen huisbezoeken kunnen organiseren en geen klanten in onze kantoren kunnen ontvangen. We hebben echter niet stilgezeten en die tijd gebruikt om de nodige voorbereidingen te treffen, want we gingen ervan uit dat onze sector een inhaalbeweging zou kennen. Zo zijn wij de laatste weken onder andere op zoek gegaan naar extra werkkrachten om ons bij te staan zodra we weer aan de slag mochten”, zegt Johan Heylen, zaakvoerder van Heylen Vastgoed.

De vastgoedmakelaar neemt de nodige maatregelen om social distancing te garanderen en de bezoeken veilig te laten verlopen. Ook voor hun geplande openhuizendag van 6 juni, heeft Heylen Vastgoed een alternatieve werkwijze.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.