Nieuws Antwerpen Heylen Vastgoed wil Limburgse vastgoedmarkt veroveren met nieuw kantoor in Hasselt: “We willen er op termijn de nummer één worden” 

Heylen Vastgoed wil Limburgse vastgoedmarkt veroveren met nieuw kantoor in Hasselt: “We willen er op termijn de nummer één worden” 

Foto: Heylen Vastgoed

Heylen Vastgoed wil Limburgse vastgoedmarkt veroveren met nieuw kantoor in Hasselt: “We willen er op termijn de nummer één worden” 

ANTWERPEN – HASSELT – Heylen Vastgoed schakelt een versnelling hoger in Limburg. Op termijn opent de van oorsprong Antwerpse makelaar er maar liefst drie nieuwe kantoren. Hasselt is als eerste aan bod. In het voorjaar van 2023 volgen er nog twee. Zo komt de Limburgse teller op vier vestigingen te staan. “Limburg heeft een erg interessante vastgoedmarkt, waar we nog meer voet aan grond willen krijgen”, zegt bestuurder Johan Heylen.

Het gaat hard voor Heylen Vastgoed. De van oorsprong Antwerpse makelaar is brandend ambitieus en breidt in sneltreintempo steeds verder uit. Vorige week nog opende Heylen Vastgoed een tweede kantoor in Oost-Vlaanderen, begin oktober krijgt ook Limburg in Hasselt zijn tweede uitvalsbasis. Die nieuwe vestiging ligt in de Schiervellaan 13, pal aan de Hasseltse ring. Voordien was er een interimkantoor gevestigd in het pand.

In het nieuwe kantoor zullen 20 mensen aan de slag gaan. Reeds tien mensen zijn aan de slag in het nieuwe kantoor. Heylen Vastgoed zoekt volop naar tien verse werkkrachten. Alle openstaande vacatures zijn te raadplegen op de site. ​ Het nieuwe kantoor in Hasselt is al de negentiende vestiging van Heylen Vastgoed, maar daar stopt het niet. De vastgoedmakelaar heeft na Antwerpen en Oost-Vlaanderen zijn pijlen gericht op Limburg en openen er volgend jaar nog twee extra vestigingen. Zo komt de Limburgse teller op vier vestigingen te staan.

Bijzonder interessante regio

“Het is duidelijk dat we met Heylen Vastgoed willen uitgroeien van een Antwerpse naar een Vlaamse vastgoedmakelaar. Verder uitbreiden in Limburg was dan ook een logische volgende stap”, zegt Johan Heylen, bestuurder Heylen Vastgoed. “Onze Limburgse kantoren liggen geografisch mooi verspreid, waardoor we de Limburgse huizenjagers een betere service kunnen aanbieden. We willen er op termijn de nummer één worden.”

Vorig jaar in oktober stak Heylen Vastgoed voor het eerst de Antwerpse provinciegrens over richting Limburg met een nieuw kantoor in Lommel. De provincie heeft voor Johan Heylen heel wat troeven, zowel voor de huizenjagers als voor de makelaars. “Limburg is een bijzonder interessante regio voor huizenjagers. Daar kan je nog betaalbaar in het groen wonen”, gaat Heylen verder. “Daarnaast biedt de provincie zo veel mooie faciliteiten aan in de nabije omgeving. In Limburg zijn ook heel wat lokale makelaars actief met een goede kennis van de regio. Er is daar zeker ruimte voor een speler zoals wij. Heylen Vastgoed kan er met zijn kennis, ervaring en slagkracht het verschil maken.” ​

Heylen Vastgoed telt nu 19 vestigingen in Antwerpen-stad (2), Deurne, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals (2), Kalmthout, Geel, Heist-op-den-Berg, Mortsel, Brasschaat, Sint-Niklaas, Buggenhout, Lommel en Hasselt. Ook de Vlaams-Brabantse markt wordt verder afgespeurd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.