Nieuws Antwerpen Hifluence start Academy op

Hifluence start Academy op

Hifluence start Academy op

KONTICH – Om de verdere groei en ambitie te realiseren gaat Hifluence van start met een eigen Academy. Die zal via 21ste-eeuwse vaardigheden keynotes, inspiratiesessies, trainingen en opleidingen verzorgen voor bedrijven, professionals, consultants, … Het bedrijf uit Kontich trekt daarvoor Tim Vanmarcke aan.

Vijf jaar geleden werd Hifluence opgericht. Na enkele transformaties is het bedrijf beland bij de kern van haar businessmodel: het ontwerpen van flexibele, lerende organisaties door de kracht van de medewerkers centraal in het bedrijfsmodel te zetten. Daarom breidt Hifluence de bestaande consultancydiensten verder uit met trainingen en opleidingen.

Oprichter Nick Van Langendonck: “Hifluence wil de maatschappij van de 21ste eeuw mee vorm geven. Dat vereist dat we op grote schaal mensen én bedrijven met onze visie en kennis kunnen inspireren. Onze Academy is dus een logische uitbreiding op onze bestaande consultancy diensten.”

Versterking

Tim Vanmarcke zal met zijn onderwijs- en ondernemerservaring het project in goede banen leiden. Hij heeft een masteropleiding lichamelijke opvoeding op zak, gevolgd door een extra lerarenopleiding. Later richtte hij zijn eigen coachingsbedrijf op én gaf hij mee vorm aan de recente hogeschoolopleiding Wellbeing- en Vitaliteitsmanagement aan hogeschool VIVES in Kortrijk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.