Nieuws Antwerpen Hillewaere Vastgoed komt naar Wilrijk met 11ste kantoor

Hillewaere Vastgoed komt naar Wilrijk met 11ste kantoor

Hillewaere Vastgoed komt naar Wilrijk met 11ste kantoor

Hillewaere Vastgoed breidt uit naar de zuidrand van Antwerpen met een 11ste kantoor. Daarvoor slaat de specialist in luxevastgoed de handen in elkaar met Pascal Maldague, oprichter van Quest Real Estate. Zijn bestaande kantoor in Wilrijk zal onder de naam Hillewaere Antwerpen Zuid omgevormd worden tot een moderne vastgoedshop.

“Het wordt voor lokale vastgoedmakelaars steeds moeilijker om mee te evolueren met nieuwe technologieën en diensten die de zoektocht voor de kandidaat-koper naar de ideale woning vergemakkelijken. Daarom hebben we besloten om de handen in elkaar te slaan met Hillewaere Vastgoed”, aldus Pascal Maldague. “Hillewaere biedt aan hun vastgoedshops grote ondersteuning, zowel op het vlak van technologie als van administratie. Wij brengen onze lokale marktkennis en ervaring aan boord. Het is een win-win voor beide partijen.”

“De zuidrand was voor ons nog een blinde vlek, maar daar komt nu dus verandering in. Het is een regio waar luxevastgoed het bijzonder goed doet. We zien de interesse in dat segment flink toenemen”, zegt Bart Van Delm, algemeen directeur Hillewaere Vastgoed. “Met dit kantoor zullen we vooral actief zijn in de omgeving Antwerpen Zuid, Nieuw Zuid en in het centrum, maar evenzeer in Berchem, Edegem, Hove, Kontich en Boechout.”

Hillewaere Vastgoed telt verder nog vestigingen in Turnhout, Brasschaat, Schilde, Weelde, Malle, Hoogstraten, Mol, Heist-op-den-Berg, Gent en Hasselt. Voor de nieuwe vestiging in Wilrijk gaat het vastgoedkantoor nog op zoek naar twee nieuwe medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.