Nieuws Antwerpen Hngry leert je anders winkelen

Hngry leert je anders winkelen

Hngry leert je anders winkelen

hongerJe betrapt je er allicht ook op dat je in de supermarkt altijd té veel groenten meeneemt? Of dat je in feite altijd hetzelfde koopt?

Thierry Peeters maakte het effectief mee. Hij kocht altijd te veel in de supermarkt. Toen hij enkele tijd terug in Berlijn was stootte hij op een origineel winkelconcept waarbij je niet langer op zoek moet naar een recept. De winkel levert dat immers als receptenwinkel zelf samen met alles wat daartoe nodig is. Een formule die kennelijk op maat gemaakt is van de moderne stedeling die enkel gezond wil eten en geen afval meer wil.

Peeters werkte datzelfde concept uit in zijn nieuw geopende winkel in de buurt van de Kammenstraat in Antwerpen. Hngry presenteert vandaag tien verschillende gerechten. Maaltijden met vis en vlees. Ook aanbiedingen voor vegetariërs. Alle ingrediënten liggen netjes bijeen. Je moet ze maar gewoon nemen. De prijzen vallen nogal mee: tussen de 5 en de 10 euro, per persoon per gerecht. Peeters werkt vandaag vanuit in totaal 70 verschillende recepten. Die worden voortdurend gewisseld.

Wie geen Piet Huyzentruyt is moet niet panikeren. Boven de ingrediênten hangt een mooie poster die aangeeft hoe de maaltijd er zal uitzien. Je krijgt er bovendien het recept voor de bereiding bij.

“Mijn missie is het mensen makkelijker maken, maar ook hen gevarieerder leren koken en eten. Bovendien wil ik de winkelervaring op een andere manier bekijken. De vernieuwende manier van winkelindeling volgens recept, met alleen kwaliteitsgerechten én in de juiste hoeveelheden is een nieuwe manier van denken. We krijgen er ook minder afval door.”

In de rand van het winkelconcept kun je ook verschillende delicatesseproducten vinden, zoals verschillende soorten thee, artisanale confituren en zelfs Italiaanse specialiteiten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.