Nieuws Antwerpen Hoboken opgewaardeerd bij Eriks+Baudoin

Hoboken opgewaardeerd bij Eriks+Baudoin

Hoboken opgewaardeerd bij Eriks+Baudoin

eriks_baudoin_0Eriks+Baudoin positioneert zich met zijn ruim assortiment aan technische componenten als een “flexibele kennispartner voor zijn klanten.” Het bedrijf heeft zijn productie aan bewerkte kunststoffen en rubberonderdelen onlangs geconcentreerd in Hoboken. “Wij kunnen er zowel draaien, frezen, boren, zagen als lassen”, zegt productiemanager Dave De Weert.

Met een ruim arsenaal aan aandrijftechieken, statische en dynamische dichtingen, afsluiters en instrumentatie, slangen, gereedschappen, hef- en hijsmateriaal, bewerkte kunststoffen en halffabrikaten, rubbertechnologie, kunststofleidingsystemen, werkplaatsinrichtingen en veiligheids- en onderhoudsproducten heeft Eriks+Baudoin een heel eigen plaats veroverd op de Belgische markt; Het bedrijf opereert vandaag vanuit 11 vestigingen en 5 technologiecenters. Daaronder Hoboken. De Antwerpse vestiging is onlangs opgewaardeerd en functioneert nu niet langer alleen maar als distributiecentrum. Het bedrijf kreeg binnen de Belgische vestigingen de exclusieve productie-opdrachten toegeschoven op het vlak van bewerkte kunststoffen en rubberonderdelen, alsook een gedeelte van de statische dichtingen. Het bedrijf zal voortaan de specifieke orders verwerken die de groep ook elders in het land binnenkrijgt.

“Als groep gaan wij uit van onze doorgedreven kennis van de markt”, zegt Dave De Weert nog. “Wij hebben ervaring op het vlak van industriële toepassingen, van veredelingstechnieken en van logistieke en administratieve concepten. Hoboken krijgt er nu nog eens de exclusieve productie-opdrachten bovenop.”

Eriks+Baudoin heeft in Hoboken een geacclimatiseerde meetkamer uitgebouwd waar kwaliteitsbewaking centraal staat.

In de productie-afdeling van het bedrijf zijn 15 mensen aan het werk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.