Nieuws Antwerpen Hof Ter Linden nog een jaar beschikbaar als eventlocatie

Hof Ter Linden nog een jaar beschikbaar als eventlocatie

Hof Ter Linden nog een jaar beschikbaar als eventlocatie

EDEGEM – Kasteel Hof ter Linden is nog tot eind 2020 beschikbaar als eventlocatie. De geplande verbouwingswerken aan het kasteel worden uitgesteld naar begin 2021. En dus blijft de eventlocatie nog een tijdje langer beschikbaar.

Het masterplan voor Hof ter Linden voorziet onder meer in de restauratie van het kasteel en de koetshuizen door de 3 eigenaars. Voor de twee koetshuizen is die restauratie achter de rug. Deze week opende Stable er nog de deuren.

Nu is het de beurt aan het kasteel, maar die voorziene verbouwingswerken worden uitgesteld naar 2021. Dat betekent dat eventlocatie nog een tijdje langer beschikbaar blijft voor huwelijksfeesten, communie- en andere familiefeesten, zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen, productlanceringen of commerciële events, workshops of teambuildingactiviteiten in de tuinen van het kasteel.

Kasteel Hof Ter Linden kan 10 tot 250 gasten verwelkomen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.