Nieuws Antwerpen Hollebeekhoeve duikt het veld in met Jens Adams

Hollebeekhoeve duikt het veld in met Jens Adams

Hollebeekhoeve duikt het veld in met Jens Adams

KRUIBEKE – De eerste dag van 2020 is bijzonder zuivelproducent Hollebeekhoeve uit Kruibeke. De onderneming van de Quirynen Groep uit Merksplas vormt een sportieve tandem met veldrijder Jens Adams. De cyclocross in Baal wordt zo de eerste wedstrijd voor het Hollebeekhoeve Cycling Team.

De Hollebeekhoeve bereidt dagverse zuivelproducten van uitzonderlijke smaak en kwaliteit. Het vernieuwende bedrijf met eigen melkvee werkt volgens het korte keten-principe: de melk vloeit recht van de stal naar de fabriek waardoor alles binnen de 24 uur verwerkt wordt. Verder wordt alle water gezuiverd en maken ze groene stroom van wat de koeien naast de melk zoal produceren.

Hollebeekhoeve: “We kennen Jens Adams allemaal als een doorzetter die al jaren het beste van zichzelf geeft. Als bedrijf trachten we dat ook te doen en met het Hollebeekhoeve Cycling Team willen we uiteraard vanaf 1 januari kwaliteit en spektakel bieden. Hopelijk kunnen we hiermee aan het veldrijden evenveel smaak geven als aan onze zuivel.”

De 27-jarige Jens Adams uit Hoogstraten is een vaste waarde in de veldritwereld. Hij begint op 1 januari 2020 aan zijn 7de seizoen als profrenner. In het Hollebeekhoeve Cycling Team krijgt hij de steun van zijn nieuwe sponsor, zijn trainer Marc Herremans en een trouwe groep supporters.

Jens Adams: “Ik ben ontzettend tevreden dat ik de kleuren van het Hollebeekhoeve-team mag verdedigen. Ik waardeer ook hun manier van werken, met veel oog voor kwaliteitsproducten die duurzaam en lokaal gemaakt worden. Net zoals ikzelf wil de Hollebeekhoeve op een duurzame manier presteren, dat bindt ons. Samen gaan we dan ook voor smaakmakende prestaties!”

Onlangs ging de Hollebeekhoeve ook al een partnership aan met wereldkampioene turnen Nina Derwael.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.