Nieuws Antwerpen Honderden nieuwe inschrijvingen bij Taskbooker.be

Honderden nieuwe inschrijvingen bij Taskbooker.be

Honderden nieuwe inschrijvingen bij Taskbooker.be

WOMMELGEM – Vele zelfstandigen die de deuren moesten sluiten, zoeken als particuliere bijklusser naar creatieve oplossingen. Bij Taskbooker.be, het door de federale overheid erkende hulpplatform dat ervoor zorgt dat particulieren legaal en verzekerd diensten aan elkaar kunnen aanbieden, hebben ze deze maand al honderden nieuwe inschrijvingen binnengekregen.

Via Taskbooker.be kan de hulpbehoevende veilig online betalen terwijl de uitvoerder een centje bijverdient zonder enige sociale en fysieke regel te moeten overtreden.

“De coronacrisis is ongezien en zorgt bij een groot deel van de bevolking voor zowel sociale als financiële isolatie”, zegt Louis Ballegeer, ceo van Taskbooker. “Zelfstandigen zoeken als particuliere bijklusser massaal naar creatieve oplossingen om hulpbehoevenden te helpen en mogelijk nakende faillissementen te voorkomen. Via Taskbooker.be worden particulieren met elkaar in contact gebracht. Maar ook heel wat ouderen of minder mobiele mensen, die vandaag hulp kunnen gebruiken, zoeken via deze weg hulp. Dit kan gaan van kleine klusjes, boodschappen doen of zelfs gaan wandelen met de hond.”

Geen servicefee tot 3 april

Normaal vraagt Taskbooker een servicefee van 12% voor het gebruik van het onlineplatform, maar door de huidige crisis wil Taskbooker graag een steentje bijdragen en worden er tot ten minste 3 april 2020 geen extra kosten door het bedrijf zelf aangerekend bij transacties.

“#Vlaanderenhelpt, de hashtag die de Vlaamse regering in het leven heeft geroepen, is een prachtig initiatief om elkaar vrijwillig te helpen. Maar moest dit niet volstaan en vreest men voor een persoonlijk faillissement, kan men zo eveneens iets bijverdienen in deze tijden van crisis. Hoe dan ook, de echte hulpbehoevenden moeten verder geholpen worden”, aldus Ballegeer.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.