Nieuws Antwerpen Hoofdkantoor ABN AMRO neemt intrek in Post X

Hoofdkantoor ABN AMRO neemt intrek in Post X

Hoofdkantoor ABN AMRO neemt intrek in Post X

Het Belgische hoofdkantoor van ABN AMRO is verhuisd van Veldekens in Berchem naar de kantoren van Post X aan Berchem Station. Voor de inrichting van het nieuwe kantoor maakte ABN AMRO een prioriteit van een duurzaam karakter, de kracht van digitalisering en de garantie om coronaproof te kunnen werken.

Na een verbouwing en verhuis van de Gentse vestiging van ABN AMRO in juni 2020 was ook de tijd rijp voor een nieuw Belgisch hoofdkantoor. ABN AMRO neemt zijn intrek in een meer hedendaags kantoor van Post X. Het is modern, aangepast aan de nieuwe manier van werken en voorzien van de nodige technische faciliteiten om zowel op de werkvloer als op afstand vlot te kunnen samenwerken.

“Op dit moment werken de meeste collega’s nog thuis en bedienen we onze klanten in België zo veel mogelijk digitaal. Ons nieuwe hoofdkantoor is dan ook helemaal afgestemd op ‘het nieuwe werken’”, vertelt ceo Solange Rouschop.

Het nieuwe kantoorgebouw is energiepassief. Dat betekent dat de luchtkwaliteit en binnentemperatuur zonder gebruik van stroom worden geregeld. In combinatie met automatische zonnewering zorgt dit voor een laag energieverbruik. Daarnaast zijn de kantoren voorzien van duurzame materialen en technieken.

“De locatie zorgt ervoor dat zowel onze cliënten als collega’s het kantoor makkelijk kunnen bereiken met verschillende vervoersmiddelen”, meent Rouschop. “Het kantoor ligt dicht bij het treinstation en er zijn voldoende tram- en bushaltes in de buurt. Bovendien zijn laadpunten voor elektrische wagens voorzien. Om korte werk gerelateerde verplaatsingen te maken in Antwerpen, stellen we fietsen ter beschikking.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.