Nieuws Horeca Van Zon bouwde voor derde keer in bouwteam Mathieu Gijbels

Horeca Van Zon bouwde voor derde keer in bouwteam Mathieu Gijbels

Horeca Van Zon bouwde voor derde keer in bouwteam Mathieu Gijbels

Voor de bouw van hun nieuwe hoofdkantoor in Lommel ging Horeca Van Zon in zee met bouwbedrijf Mathieu Gijbels. Een samenwerking waar Marion Van Zon, algemeen directeur bij Horeca Van Zon, met plezier op terugkijkt. “Het is al de derde keer dat we in bouwteam met Mathieu Gijbels onze bouwdroom realiseren. Dat doen we bewust, want telkens wordt ons gebouw gebouwd zonder dat wij ons één moment zorgen moeten maken.”

Mathieu Gijbels neemt alle bouwzorgen over van ambitieuze ondernemers. Van projectontwikkelingsbegeleiding over nieuwbouw en renovatie tot service en onderhoud. Met haar specifieke aanpak van het bouwteam kiest Mathieu Gijbels voor een samenwerkingsmodel met de klant. Dat is ook Horeca Van Zon uit Lommel niet ontgaan. Voor de bouw van hun nieuwe hoofdkantoor in Lommel deden zij opnieuw beroep op het bouwteam van Mathieu Gijbels.

Bouwteam: het samenwerkingsmodel

“We speelden al even met het idee om te bouwen. wilden we groeien, dan beseften we dat we zouden moet bouwen. Maar omdat we een operationeel bedrijf zijn, was het heel belangrijk dat de deadlines gevolgd zouden worden”, vertelt Marion Van Zon. “Bouwen in bouwteam met Mathieu Gijbels was voor ons dan ook een evidente keuze”, gaat Marion verder. “We bouwden in volle coronacrisis en toch werden de deadlines gerespecteerd door een uitstekende planning. Het verbaasde me ook hoe snel de mensen van Mathieu Gijbels alle voorzorgsmaatregelen op zo een korte tijd konden nemen. Dankzij die vlotte samenwerking van het bouwteam, heb ik me tijdens het bouwproces geen zorgen moeten maken over de bouw en kon ik me concentreren op mijn eigen business. Bij Mathieu Gijbels zijn ze échte Voordenkers.”

Mathieu Gijbels kiest met haar specifieke aanpak van het bouwteam resoluut voor een samenwerkingsmodel. Al bij het begin van een project steken architect, bouwheer en De Voordenkers de koppen bij elkaar. “Op die manier behalen we zowel voor als tijdens de werken de beste resultaten. Elke partij brengt immers zijn specifieke kennis en visie in het team”, klinkt het.

Bedrijfsethiek

In het bedrijf Mathieu Gijbels vond Marion een bedrijfsethiek die zij ook in haar bedrijf ziet en waar ze sterk op inzet: gedreven mensen die met fierheid hun beroep uitoefenen. “Of je nu met mensen op de werf sprak, of bedienden in het kantoor. Alle medewerkers van Mathieu Gijbels zijn enorm gedreven en spreken met trots over wat ze doen. Dat zorgde meteen voor een goede match en bevestigde dat onze keuze om met Mathieu Gijbels te werken de enige juiste was en een keuze die we zeker opnieuw zouden maken”, besluit Marion.

Mathieu Gijbels neemt alle bouwzorgen over van ondernemers. Van projectontwikkelingsbegeleiding over nieuwbouw en renovatie tot service en onderhoud.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.