Nieuws Antwerpen Hospitality Awards voor 5 bedrijven uit regio

Hospitality Awards voor 5 bedrijven uit regio

Hospitality Awards voor 5 bedrijven uit regio

REGIO – Vijf ondernemingen uit Schoten, Ranst, Oelegem, Hove en Massenhoven zijn in de San Marco Village in Schelle in de prijzen gevallen op de Hospitality Awards 2019. Die werden voor de 11de keer georganiseerd om de beste horeca-uitbaters en toeleveranciers te bekronen.

De Lion D’Or – Horecapersoonlijkheid van het Jaar gaat naar Sigrid Naedts van Het Pannenhuis in Massenhoven. Vroeger deed de locatie dienst als dakpannenbedrijf, nadien als herberg waar men zowel kon eten als slapen. Vandaag baat Sigrid Naedts het restaurant als 4de vrouwelijke generatie uit en serveert ze gerechten op grootmoeders wijze.

In de categorie van de Lion D’Or – Persoonlijkheid van het Jaar bij de toeleveranciers van de horeca mocht Luc De Laet van Slagerij De Laet & Van Haver uit Hove het op één na hoogste schavotje betreden.

Inclusie

Ook de Kooktalenten van het Jaar werden bekend gemaakt. In de categorie Beste Concept pronkt Parkbistro Oranjerie De Vlinder uit Schoten op de eerste plaats. Omwille van de grote wachtlijsten in de zorg, zocht Anita Luyckx een dagbesteding voor haar dochter Steffie die een beperking heeft. Het resultaat is deze bistro waar inclusie voorop staat. Steffie werkt er ook zelf. In diezelfde categorie was de tweede plaats weggelegd voor Bakkerij Bistro Het Dorp uit Ranst.

Tot slot was in de categorie Beste Gerecht/Recept de derde plaats voor Brouwerij Van Oelegem uit Oelegem.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.