Nieuws Antwerpen Hotel Beveren wordt tijdelijk bedrijvencentrum

Hotel Beveren wordt tijdelijk bedrijvencentrum

Hotel Beveren wordt tijdelijk bedrijvencentrum

BEVEREN – Hotel Beveren, behorende tot de Van der Valk groep, pakt uit met een vernieuwde formule: het Hotel Beveren bedrijvencentrum. Het hotel verhuurt zijn zalen momenteel als kantoorruimtes voor zij die flexibel willen werken vanop afstand, uiteraard 100% coronaproof.

Sinds maandag 4 mei mogen veel bedrijven opnieuw een versnelling hoger schakelen, op deze manier krijgt onze economie de belangrijke zuurstof die het nodig heeft. In deze fase blijven de regels zoals social distancing en handhygiëne enorm belangrijk. “Uit ervaring weten wij dat niet ieder bedrijf deze regels zomaar kan toepassen”, zegt zaakvoerder Tim van der Valk. “Dit vooral door het gebrek aan ruimte of het budget om de nodig aanpassingen te doen. Maar hier hebben we met Hotel Beveren een oplossing voor!”

Je kan een kantoorruimte huren in het bedrijvencentrum van Hotel Beveren. Deze kantoorruimte kan dienen als een extra kantoorruimte voor jouw bedrijf, waar (een deel van de) werknemers ondergebracht kunnen worden. Daarnaast kan het ook gebruikt worden als flex-plaats voor werknemers die nu reeds enkele weken van thuis werken en het sociale contact met hun collega’s missen.

Handgel inbegrepen, koffie niet

Hotel Beveren garandeert in zijn bedrijvencentrum een privé-kantoor met minimum 7m² per werknemer, toegang tot uw kantoor van 06u-20u via een persoonlijke badge en schoonmaak van de publieke ruimtes en sanitaire blokken. “Momenteel hebben zalen ter beschikking als kantoorruimte voor 3 tot 30 personen”, geeft Tim van der Valk mee. “Huurders kunnen onder andere gebruik maken van gratis parking, handgel, tafels en stoelen, wifi, beamer,… Mits een kleine toeslag bieden we ook koffie en frisdrank, mogelijkheid tot lunch of diner op bestelling, schoonmaak van het kantoor zelf en fruitmanden aan.”

Op aanvraag kunnen ook hotelkamers omgebouwd worden tot kantoorruimte voor eenmanszaken. Voorlopig biedt Van der Valk Hotel Beveren deze mogelijkheden aan tot 1 september 2020. Het hotel houdt de optie open om ook na september deze kantoorruimtes te verhuren.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.