Nieuws Antwerpen Hotel Park Inn Berchem opent dra de deuren

Hotel Park Inn Berchem opent dra de deuren

Hotel Park Inn Berchem opent dra de deuren

BERCHEM – Na succesvolle lanceringen in onder meer Leuven, Brussel en Antwerpen opent Park Inn by Radisson op 17 juni een nieuwe vestiging in Berchem, gelegen binnen het kantorencomplex Post X. In totaal herbergt het hotel 142 kamers en vijf meetingruimtes.

De keuze van hotelketen Park Inn by Radisson voor Berchem is ingegeven door de toenemende verkeersdruk in de stad. Door zich in de rand te vestigen en bereikbaar te zijn met alle mogelijke vervoersmodi, gelooft men een streepje voor te hebben. “Behalve de bereikbaarheid beschouw ik ook de uitrusting van zowel onze verschillende meeting- en conferentieruimtes als onze kamers als een grote troef. Deze sterke punten kunnen ons meteen neerzetten als één van de tophotels in Antwerpen. Met een perfecte ligging, dichtbij de populaire, trendy Dageraadplaats, willen we onze gasten en klanten een volledig plaatje aanbieden”, zegt Laurent Heusdens, general manager van het hotel.

Afgestemd op meetings en events

De 142 kamers waarover het hotel beschikt, zijn stijlvol en hedendaags ingericht met een design dat afgestemd is op de locatie in het midden van de zakelijke hub Post X. Met het RBG Grill-restaurant dat in het gebouw zit, komt ook de culinaire liefhebber aan zijn trekken. Het hotel zal bovendien uitermate geschikt zijn voor zakelijke bezoeken, meetings en conferenties. Van de vijf beschikbare meetingruimtes zullen er twee directe toegang hebben tot een ruim terras, ideaal voor pauzes en recepties. Daarnaast is er eveneens een plenaire meetingruimte van 250 vierkante meter. Ook kan er voorzien worden in catering, aangepast aan alle mogelijke noden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.