Nieuws Antwerpen Hotel Rubens heeft groeikansen in segment luxehotels

Hotel Rubens heeft groeikansen in segment luxehotels

Hotel Rubens heeft groeikansen in segment luxehotels

rubensHotel Rubens, vlakbij de Antwerpse Grote Markt is een historisch pareltje. Vooral buitenlandse toeristen zijn biezonder opgetogen over het charmehotel op enkele stappen van de kathedraal. Het hotel is overgenomen door Didier Boehlen die het complex helemaal wil renoveren en zelfs uitbreiden.

Met een 16-eeuwse pagaddertoren en een prachtige patio met binnentuin straalt het Hotel Rubens absolute rust uit. De onmiddellijke nabijheid van alle grote historische trekpleisters in de stad versterken de aantrekkelijkheid van een verblijf in een van de mooiste steden van Vlaanderen. Didier Boehlen onderkende al veel langer de commerciële mogelijkheden van het gebouw. Zijn vennootschap B4Hotels Invest heeft het Hotel Rubens dan ook voor 100% in portefeuille genomen.

Didier Boehlen heeft al veel vroeger zijn sporen vediend in het Antwerpse hotelwezen. Hij werkte eerdeer 12 jaar voor de Radisson hotelketen waarvan de laatste twee jaar als general manager van het Radisson Blu Hotel aan het Koningin Astridplein. Hij is sinds de oprichting in 2011 tevens voorzitter van de Antwerp Hotel Association (AHA), een professionele vereniging van Antwerpse hoteldirecties. Met zijn vennnootschap zoekt hij dan ook opportuniteiten voor de verdere ontwikkelingen van de hotelmarkt. Hij gelooft in dit opzicht sterk in de kansen van hotels in het luxe-segment en is ervan overtuigd dat het Rubens Hotel door zijn locatie en zijn constructie alle troeven bezit om het in dat segment ook waar te maken.

Binnen een periode van 12 tot 18 maanden wil Didier Boehlen een complete renovatie doorvoeren met respect voor het historische patrimonium. Daarnaast zal ook de mogelijkheid van een eventuele uitbreiding met 15 kamers onderzocht worden. Het Hotel Rubens heeft nu 36 kamers.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.