Nieuws Antwerpen House of IT/Classo neemt sectorgenoot Eres over

House of IT/Classo neemt sectorgenoot Eres over

v.l.n.r.: Rudolf Scherpereel, Dirk Scherpereel, Rudi Van Laer, Hans Scherpereel. v.l.n.r. Rudolf Scherpereel, Dirk Scherpereel, Rudi Van Laer, Hans Scherpereel

House of IT/Classo neemt sectorgenoot Eres over

House of IT, dat ook eigenaar is van Classo in Antwerpen, heeft alle aandelen van sectorgenoot Eres overgenomen. Als onafhankelijk verdeler van Ricoh, Konica Minolta en Epson is het familiebedrijf van de familie Scherpereel de regionale referentie in printoplossingen voor kmo’s in West-Vlaanderen.

Als technologisch dienstenleverancier voor bedrijven zet House of IT met de overname van Eres zijn strategie van Vlaamse groei en diversificatie in ICT-diensten kracht bij. Het bedrijf wil in de toekomst verder uitgroeien naar een totaalleverancier van ICT-diensten voor kmo’s.

Vanuit de kantoren van Eres in Kortrijk en Classo in Antwerpen zal de groep voortaan over heel Vlaanderen zijn 3 dienstenlijnen aanbieden: Managed Document Solutions, Interactive Meeting Solutions en Office Guiding Solutions.

“Wij zijn zeer verheugd dat we tot een overname zijn kunnen komen van Eres, dat sinds generaties onder leiding van de familie Scherpereel al een referentie is in de regio. Samen met de overnames van de handelsportefeuille van ABK Services vorig jaar en Qadra dit jaar, vormt deze overname een heel grote stap om onze klanten over heel Vlaanderen met een regionale aanpak te kunnen bedienen”, vertelt ceo Rudi Van Laer.

Beide vennootschappen zullen apart blijven functioneren, maar achter de schermen zullen beide organisaties operationeel op elkaar worden afgestemd om zo een nog betere dienstverlening te kunnen geven.

“Omdat er geen familiale opvolging binnen ons bedrijf was, waren we op zoek naar een partij waaraan we met een gerust gemoed onze klanten konden overdragen. Met House of IT/Classo hebben we die zonder twijfel gevonden en het is met veel enthousiasme dat we onze bestaande klanten aan deze overnemer toevertrouwen”, besluit Dirk Scherpereel, afgevaardigd bestuurder van Eres.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.