Nieuws Antwerpen HPE Loyalty award voor VanRoey.be

HPE Loyalty award voor VanRoey.be

HPE Loyalty award voor VanRoey.be

roeytjeHet ICT-bedrijf VanRoey.be kreeg een nieuwe onderscheiding toegekend. In het Koninklijk Museum voor Kunst en Geschienis in Brussel mocht het bedrijf de HPE Loyalty Award 2015 in ontvangst nemen.

General manager Pat Van Roey trok persoonlijk naar de hoofdstad om de trofee overhandigd te krijgen. “VanRoey.be is al jaar en dag één van de grotere, trouwe partners van HP. Sinds dit bedrijf in november 2015 werd opgesplitst in HP Inc en Hewlett Packard Enterprise gaan beide firma’s hun eigen weg. Niet alleen wijzelf, maar ook ons cliënteel vertrouwt én gelooft in de oplossingen van HPE.”

“We zijn dan ook bijzonder fier dat HPE ons deze award geeft, een absolute pluim op onze fijne samenwerking en het harde werk dat we wederzijds verrichten.”

Pat Van Roey ontving de onderscheiding uit handen van Sandra Wouters, account manager HPE, en Bart Appelen, manager indirect & territory sales bij HPE.

VanRoey.be opereert vanuit Mechelen, runt een vestiging in  Geel en nam onlangs ook de businessactiviteiten van Aksioma in Mechelen over.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.