Nieuws Antwerpen HR-dienstverlener SD Worx stapt in Unbox

HR-dienstverlener SD Worx stapt in Unbox

HR-dienstverlener SD Worx stapt in Unbox

HR-dienstverlener SD-Worx neemt een participatie in het Brusselse Unbox, een dienstverlener in ‘gepersonaliseerde arbeid’. Unbox is gespecialiseerd in arbeid op maat, door personalisatie van opleiding en ontwikkeling, aanwerving en selectie, en het zoeken naar nieuwe verloningmodellen. Unbox werd vorig jaar opgericht door BNP Paribas Fortis, USG People en Brandhome group. SD-Worx wordt de vierde aandeelhouder.

Voor Bert Van Rompaey, voorzitter van de raad van bestuur van Unbox brengt SD-Worx de expertise die ze zochten.
Steven Van Hoorebeke, ceo van SD Worx Group zegt van zijn kant dat er overduidelijk een individualisering aan de gang is in de relatie tussen werkgever en werknemer.

“Steeds meer wordt rekening gehouden met de werknemer als individu, kijk maar naar tijds- en plaatsonafhankelijk werken, flexibele verloning, de mogelijkheid om vakantie op te sparen, loopbaanbegeleiding, opleiding of andere zaken. Daarnaast concentreren almaar meer bedrijven zich op hun kerntaken. IT maar ook HR worden steeds vaker uitbesteed. Unbox speelt in op beide trends en is een one-stop-shop. Klanten hebben één aanspreekpunt voor hun HR-vragen.” Steven Van Hoorebeke wordt bij Unbox lid van de raad van bestuur.

Sinds de lancering in September 2016 genereerde Unbox een omzet van meer dan 20 miljoen euro, en tekende het bedrijf contracten met enkele van de grootste werkgevers in België. Unbox heeft haar hoofdkantoor in Brussel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.