Nieuws Antwerpen Huis en tuin in Temse worden vergader- en belevingsplek HOFsite

Huis en tuin in Temse worden vergader- en belevingsplek HOFsite

Huis en tuin in Temse worden vergader- en belevingsplek HOFsite

TEMSE – Marjan Van den Eynde en Frans De Maesschalck wonen al 27 jaar in Temse. Nu hun twee zonen het huis uit zijn, hebben ze het grote huis en tuin omgebouwd tot vergader- en belevingshuis HOFsite. Een rustige, groene plek van 1.750 m², waar bedrijven, ondernemers, maar ook families welkom zijn om privaat en huiselijk te vergaderen, te innoveren, te ontmoeten en te genieten.

Op 150 meter van de Schelde en haar Polders en op 800 meter van het centrum van Temse, centraal gelegen tussen Brussel, Gent en Antwerpen, bevindt zich HOFsite.

“Dus besloten wij om onze lievelingsplek te delen met anderen”, vertelt Marjan. “Wij verhuisden naar de bovenverdieping. Gezellig, knus maar zeker voldoende voor ons twee”, vertelt Marjan. “De volledige benedenverdieping werd verbouwd tot een mooie lichte vergaderzaal en kookstudio en uitgebreid met inkom, berging en houten verwarmde overkapping.”

Gasten kunnen er niet alleen genieten van heerlijke cateringformules, maar ook van extra beleving door de jarenlange ervaring van het koppel in activiteiten op maat met hun bedrijf Event Connect. “Voor ons is de opzet geslaagd als in HOFsite niet alleen business maar ook de innerlijke mens kan groeien. HOFsite staat voor een offsite plek die gaat voor inside groei van de mens en zijn business.”

Inspireren, ontmoeten en genieten

Marjan: “Onze vergaderzaal, ideaal voor 10 tot 20 personen, is technisch volledig uitgerust met clickshare, wifi, groot beeldscherm en flip-chart. Zowel binnen als buiten vergaderen is mogelijk. Mensen kunnen genieten van de tuin, de vijver, verschillende zithoekjes, … Of wat denk je ervan om klanten uit te nodigen voor een klein exclusief event?”

Je kan genieten van de rust en de huiselijke sfeer, maar ook een teamdag organiseren op HOFsite. Zo zijn er mogelijkheden voor leuke activiteiten zoals kooksessies, fietstochten en natuurwandelingen. Marjan is als gastvrouw de hele dag aanwezig of in de buurt en regelt alle activiteiten en catering. Overnachten is niet mogelijk, maar HOFsite werkt wel samen met B&B’s in de buurt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.