Nieuws Antwerpen Humgy opent tweede coworking space

Humgy opent tweede coworking space

Humgy opent tweede coworking space

ANTWERPEN – Sinds 2016 kunnen ondernemers terecht in de coworking space Humgy, gelegen in de schaduw van de Antwerpse Boerentoren. Het bijzondere concept met focus op een betere work-lifebalans en verhoogde productiviteit is populair bij ondernemers. Daarom opent er nu een tweede vestiging in Antwerpen-Zuid.

Toen vier jonge Antwerpse ondernemers in 2016 op zoek waren naar kantoorruimte voor hun projecten, ontstond het idee om een volwaardige coworking space op te richten. Het initiatief groeide uit tot Humgy, met de resterende oprichters Bart Bencivenni en Olivier Kegels aan het hoofd. Door het succes zien zij zich genoodzaakt om naast de vestiging aan de Boerentoren nu ook op een tweede locatie een coworking space te openen. Voortaan kunnen ondernemers samen werken in een inspirerende omgeving in Antwerpen-Zuid, meer bepaald aan de Waalse Kaai.

Efficiënt werken met goed gevoel

De werkplekken van Humgy, een samentrekking van ‘human’ en ‘energy’, zijn niet zomaar coworking spaces, maar mikken er expliciet op om op een gezonde manier de productiviteit te verhogen van al wie er komt werken. Ze werden zo ontworpen dat ze een gestructureerde workflow met voldoende rust garanderen. Er is bijvoorbeeld een deep work room waar aan belangrijke zaken kan worden gewerkt en er is ook een zen-zone om tot rust te komen met yoga of een motiverende podcast.

Beide coworking spaces hebben eveneens enkele standing desks, aangezien je beter niet de hele dag al zittend aan een bureau doorbrengt. Om afleidingen de baas te kunnen, zijn er ook phone lock boxes met een tijdslot waar smartphones aan de kant kunnen worden gelegd. Op de Humgy-werkplekken worden verder nog tips en tools aangereikt voor effectievere werkmethodes en een betere work-lifebalans.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.