Nieuws Antwerpen Hytorc onderkent heropleving van markten

Hytorc onderkent heropleving van markten

Hytorc onderkent heropleving van markten

hytorcHytorc-Benelux onderkent duidelijk groei in de markt. Het bedrijf uit Aartselaar is gespecialiseerd in industriële boutverbindingen en spitst zich vooral toe op de petrochemie, de energiemarkt en de mijnbouwindustrie. “We voelen de verkoop aantrekken”, zegt zaakvoerder Arne Saey.

Industriële bouten moeten goed zitten. Goed vast vooral. Zeker in het geval van petrochemische installaties. In de schaduw van de grote ondernemingen heeft het Amerikaanse Hytorc zit opgewerkt tot een gerenommeerde toeleverancier die met hydraulische en pneumatische momentsleutels, pompen en allerhand accessoires eventuele problemen met boutverbindingen kan oplossen. In Aartselaar werd enkele jaren terug een eigen vestiging voor de Benelux geopend.

“Het gaat Hytorc daarbij vooral om de snelle service. Antwerpen is na Houston het tweede belangrijkste chemiecomplex van de wereld en daar kan Hytorc niet ontbreken. Ons moederbedrijf in Mahwah (New Jersey) wil hier een wereldwijde 24-urendienstverlening garanderen, zeven dagen op zeven. Het bedrijf wil daarnaast ook een uitgebreid pakket aan diensten aanbieden zoals verkoop en verhuur, on-site trainingen en maatwerk oplossingen voor ondernemingen met problemen.”

Hytorc Benelux wil daarom dringend extra mensen in dienst nemen. Onderhoudsspecialisten en verkopers. Wie vlot zijn weg vindt in lopende onderhoudscontracten, herstellingsopdrachten, na-service, wisselsleutels enz. krijgt ongetwijfeld een kans.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer