Nieuws Antwerpen iBanFirst verhuist van Brussel naar Antwerpen

iBanFirst verhuist van Brussel naar Antwerpen

iBanFirst verhuist van Brussel naar Antwerpen

ANTWERPEN – De snelgroeiende Fintech iBanFirst, gespecialiseerd in internationale online betalingen en overschrijvingen, heeft het grootste deel van zijn activiteiten van Brussel naar Antwerpen verhuisd. Door zich in Antwerpen te vestigen, bevindt iBanFirst zich naar eigen zeggen nu in het midden van zijn grootste potentiële groeimarkt, Vlaanderen en kan het zijn Vlaamse klanten beter bedienen.

Het nieuwe kantoor van iBanFirst is gevestigd in de Mechelsesteenweg, vlakbij het Koning Albert Park en Brouwerij De Koninck. Ongeveer 20 medewerkers zullen naar Antwerpen verhuizen met de mogelijkheid om het team op korte termijn uit te breiden tot ongeveer 30 personen. iBanFirst behoudt enkele activiteiten in Brussel, maar heeft haar kleinere kantoor in Berchem recent gesloten.

De verhuis van de sales- en marketingafdeling naar Antwerpen maakt deel uit van de ambitieuze groeiplannen van iBanFirst. In november 2018 verhoogde iBanFirst zijn kapitaal met 15 miljoen euro. Vorige week maakte het bedrijf ook al bekend dat het ging uitbreiden naar Nederland met de aankoop van zijn Amsterdamse concurrent NBWM.

“De verhuizing naar Antwerpen is nog een indicator van onze ambitieuze groeistrategie”, zegt Jeroen Hoevers, regiomanager BeNeLux bij iBanFirst. “Het kantoor in Brussel, waar onder andere de sales- en marketingafdeling van de BeNeLux waren gevestigd, werd te klein. De verhuis betekent niet alleen dat we meer vloeroppervlakte krijgen. We bevinden ons nu in het midden van het exportgerichte Vlaanderen, een grote potentiële groeimarkt voor ons. Vanuit Antwerpen zijn we ook in staat zijn om onze bestaande Vlaamse klanten beter te bedienen en makkelijker getalenteerde Nederlandstalige verkopers en marketingspecialisten aan te trekken.”

iBanFirst, dat in 2013 werd opgericht door de bekende Franse serie entrepreneur Pierre-Antoine Dusoulier, kende een regelrechte blitzstart. In de laatste drie jaren groeide de fintech uit van een bedrijf met slechts 16 medewerkers tot een onderneming met meer dan 150 werkkrachten met kantoren in Parijs, Brussel, Amsterdam en nu ook een groter kantoor in Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.