Nieuws Antwerpen IBIC uit Aartselaar lijft Build Software in

IBIC uit Aartselaar lijft Build Software in

IBIC uit Aartselaar lijft Build Software in

AARTSELAAR – IBIC, de specialist voor groendaken en daktuinen in België, heeft Europese ambities. Daarom versterkt het zich nu met Build Software.

Om de groei en evolutie te ondersteunen, zocht IBIC uit Aartselaar naar een performante oplossing voor calculatie, uitvoering, voorraadbeheer, planning en nacalculatie. Daarvoor werd na een uitvoerige selectie en studieronde voor Build Software gekozen.

IBIC fungeert als centraal aanspreekpunt, van ontwerp, realisatie tot onderhoud, voor haar klanten. Deze filosofie vond het bedrijf ook terug bij Build Software. “Wij kijken uit naar een constructieve samenwerking en een geslaagde implementatie”, klinkt het bij Build Software uit Herselt.

IBIC maakt sinds 2011 deel uit van de SOPREMA Group. In het voorjaar van 2019 volgde Dave Martens Nancy Adriaenssens op als managing director.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.