Nieuws Antwerpen iBike heeft nu ook twee winkels op ’t Eilandje

iBike heeft nu ook twee winkels op ’t Eilandje

iBike heeft nu ook twee winkels op ’t Eilandje

Fietsenwinkel iBike heeft twee zaken op ’t Eilandje geopend: één met een compleet aanbod en één met enkel vouwfietsen. Bij deze laatste kan je terecht voor advies en aankoop van verschillende compacte fietsen, plooibaar of niet-plooibaar.

iBike wil hiermee bewoners van het Eilandje helpen hun verplaatsingen in en buiten de stad te optimaliseren. Op en rond het Eilandje werken dagelijks duizenden mensen. Zij kunnen hun werkomgeving steeds moeilijker bereiken. Zeker nu de stad in de omgeving allerlei infrastructuurwerken uitvoert.

Fietsenwinkel iBike heeft nu in totaal 7 winkels in Antwerpen. iBike wil op die manier meehelpen aan een oplossing voor de mobiliteitsproblemen in Antwerpen.

iBike is 6 jaar geleden gestart met een eerste winkel in Wilrijk achter de IKEA, waar nog steeds de hoofdzetel is. Elk jaar zijn winkels op strategische plaatsen in en rond Antwerpen toegevoegd. Na Wilrijk volgde de Lange Lozanastraat, Berchem, Deurne en ’t Eilandje. Vorig jaar werd een fietsenwinkel in Ekeren overgenomen en omgevormd tot de 6de iBike-winkel. Daarmee dekt iBike bijna alle invalswegen naar Antwerpen. iBike beschikt eveneens over een B2B-aanbod dat bedrijven helpt met onder andere fietsleasing en fietsparkeeroplossingen.

Ook de elektrische fiets vormt een belangrijk aandeel van de omzet. Het volledige assortiment bevat zowel mountainbikes, bakfietsen, trekkingfietsen als de alledaagse stadsfietsen.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.