Nieuws Antwerpen iCapps bouwt vooral zakelijke complexe apps

iCapps bouwt vooral zakelijke complexe apps

iCapps bouwt vooral zakelijke complexe apps

juliegevallenDe markt voor mobiele applicaties is in volle expansie. iCapps surft mee op die sterke golf. Philip Verschueren staat sinds kort aan het hoofd van het Antwerpse bedrijf. Hij onderkent de groeimogelijkheden van de technologie.

iCapps
werd opgestart in 2009 en draait ondertussen op een omzet van nu al meer dan 30 miljoen euro. Het bedrijf stelt zo’n 30 app-ontwikkelaars te werk. Met klanten als KBC, Philips, Tokheim, BNP Paribas, Van In, NMBS Logistics, Proximus en vele andere is de portefeuille inmiddels indrukwekkend groot.

Samen met Niels Leunen en Oliver Dupont stond Philip Verschueren destijds mee aan de wieg van iCapps. Ze focusten hun groei daarbij in eerste instantie op meer complexe zakelijke apps. Zo ondermeer voor de financiële sector. Ze bouwden bv. een beleggersapp voor Bolero, het online beleggersplatform voor KBC.

De groei in de sector is opmerkelijk. In die mate dat Philip Verschueren zich wel even bezorgd afvraagt of de markt die snelle expansie verder zal kunnen dragen. Het gaat er vooral om dat het aanbod aan app-ontwikkelaars niet indrukwekkend groot is. Vooral niet omdat iCapps zijn ontwikkelaars specifiek in België zoekt. Blijkt dat iCapps vooral uitdagende projecten op stapel zet waarbij het belangrijk is dat “het volledige team de taal van de klant spreekt”, aldus Philip Verschueren in een gesprek met het financieel weekblad Trends.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.