Nieuws Antwerpen Idilio leert hoe werkbeleving weer waardevol maken

Idilio leert hoe werkbeleving weer waardevol maken

Idilio leert hoe werkbeleving weer waardevol maken

veerleJe werk graag doen. Het is niet iedereen gegeven. Als je je ’s morgens afvraagt waarom je die dag moet werken zit er kennelijk iets fout. Veerle Wullaert en Peter Baetens willen met Idilio werk opnieuw als waardevol laten ervaren.

Idilio is dan ook een adviesbedrijf dat vooral familiebedrijven wil begeleiden in het herontdekken van de werkbeleving. Precies in familiebedrijven liggen familiale en professionele relaties vaak sterk verknoopt. Vanuit Schoten sturen Veerle Wullaert en Peter Baetens kleine en middelgrote ondernemingen aan om de beleving van werk nieuw in te kleuren. Het gaat er dan vooral om de waardebeleving als een gedeelde waarde te zien met andere partijen. Daarnaast zijn de hoofdstukken communicatie en coaching essentieel bij de strategie die Idilio uittekent voor zijn klanten.

Veerle Wullaert en Peter Baetens vormen overigens ook in hun privéleven een koppel. Veerle Wullaert is familie- en relatiedeskundige. Peter Baetens heeft zijn professionele carrière op bedrijfscommunicatie afgesteld. Samen willen ze met Idilio de werkbeleving van de klanten een nieuwe dynamiek geven. “Het gaat erom samen te onderzoeken hoe we werkbeleving een nieuwe dynamiek kunnen geven,” stellen ze.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.