Nieuws Antwerpen iLabo garandeert snelle repairs

iLabo garandeert snelle repairs

iLabo garandeert snelle repairs

verdommetochKoffie gemorst op je iphone? Een kleine ramp. Maar dat kan snel weer in orde gebracht worden. Bij iLabo garanderen ze je een repair binnen het half uur. ilabo is het initiatief van Niki De Kimpe die vanuit Kruibeke een concept uitgezet heeft dat zich vandaag heel snel vertakt tot een heus netwerk. iLabo telt vandaag liefst 25 winkelvestigingen waar je je iphone kunt laten repareren.

Niki De Kimpe werkte een aantal jaren in een groothandel voor computers vooraleer hij een eigen computerzaak opstartte. Vanuit die vaststelling dat nogal wat gebruikers problemen hadden bij de repair van hun toestellen lanceerde hij iLabo waarmee hij een snelle herstelling van iphones, ipod, ipads, macbooks en imacs garandeerde. iLabo was meteen een schot in de roos. Klanten die tot dan toe vaak twee weken dienden te wachten op een repair van hun ipad stonden in Kruibeke al na een half uurtje weer op straat. De reputatie van de winkel was meteen gevestigd. De klanten kwamen soms van 100 kilometer ver naar Kruibeke. Vandaag kun je een iLabo vinden in de meeste steden van Vlaanderen en in Brussel.

iLabo doet het als keten onderhand uitstekend. “Wij hebben effectief zo’n 25 franchisers aangetrokken die in de formule mee ingestapt zijn en een eigen winkelpunt runnen. Het loopt biezonder goed. In de komende weken gaan we ongetwijfeld nog drie tot vier nieuwe servicecenters openen.”

Niki De Kimpe heeft ondertussen goede commerciële contacten opgebouwd in China waar de onderdelen voor de toestellen van Apple vandaan komen. De kwaliteit ervan is vandaag nog nauwelijks te onderscheiden van die van Apple zelf. Het gaat inderdaad om copies maar dan wél om uitstekende copies. Bij iLabo kun je ook terecht met een Samsung of een Nokia. In de praktijk draait de keten echter voor 98% op Apple.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.