Nieuws Antwerpen Immo IQ breidt uit naar Brussel en Wallonië

Immo IQ breidt uit naar Brussel en Wallonië

Immo IQ breidt uit naar Brussel en Wallonië

Een kleine twee jaar na de oprichting van Immo IQ breiden oprichters Maxime Verhoeven en Alexander Goemans hun activiteiten uit naar Brussel en Wallonië. Hun online platform voor doe-het-zelfverkopers uit Aartselaar – Kontich is er nog maar enkele dagen actief, maar heeft al meer dan 250 aanvragen gekregen van eigenaars die hun woning willen verkopen.

Vorig jaar verkocht bijna de helft van de verkopers hun woning zonder tussenkomst van een makelaar of immokantoor. Immo IQ is inmiddels uitgegroeid tot het grootste online vastgoedadviseur van België met vijf kantoren in Vlaanderen en de zopas aangekondigde uitbreiding naar Brussel en Wallonië. Ze helpen bij het maken van schattingen, certificaten en professionele foto’s voor de verkoop van huizen en appartementen.

“Het doel is om de administratieve rompslomp rond het verkoopproces zoveel mogelijk te digitaliseren ten goede van de portemonnee van de verkoper. We maken het eigenaars zo makkelijk, comfortabel en goedkoop mogelijk. Maar uiteindelijk is het wel de eigenaar zelf die de controle behoudt en instaat voor de verkoop, zoals geïnteresseerde kopers ontvangen en rondleidingen geven, de onderhandelingen over het bod doen en het kiezen van de toekomstige bewoners”, aldus Maxime Verhoeven, oprichter van Immo IQ.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.