Nieuws Antwerpen Immo Point Entrez wordt Immo Point Noordrand

Immo Point Entrez wordt Immo Point Noordrand

Immo Point Entrez wordt Immo Point Noordrand

BRASSCHAAT/SCHOTEN/WUUSTWEZEL – Thomaz Schaevers, die in 2016 zijn eigen vastgoedkantoor Entrez opstartte, heeft beslist om de activiteiten als vastgoedmakelaar in de regio over te laten. Daarmee wordt Immo Point Entrez ook omgedoopt tot Immo Point Noordrand.

Jan Vandaele, zaakvoerder van Immo Point Vandaele uit Schoten, en Dirk Lahuis, zaakvoerder van Immo Point Lahuis in Wuustwezel, nemen de activiteiten van Thomaz Schaevers over en dopen de Brasschaatse vestiging om tot Immo Point Noordrand.

“We zien hier de knowhow en expertise van bestaande kantoren en gevestigde waardes samenkomen. Dit zal de persoonlijke service en de betrokkenheid alleen maar ten goede komen”, klinkt het. “We kijken er dan ook naar uit om iedereen welkom te heten in ons kantoor aan de Vrijwilligerslei 1 in Brasschaat.”

Immo Point is sinds 1996 actief en telt ondertussen een netwerk van 17 kantoren in de ganse provincie Antwerpen. In maart loopt dat cijfer nog op tot 19. De groep bemiddelt bij verkoop en verhuur van residentieel en commercieel vastgoed en nieuwbouwprojecten. Vorig jaar werden in totaal 1.293 vastgoedtransacties gerealiseerd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.