Nieuws Antwerpen Immogalerij Immodôme lanceert eigen podcast erkende stadsgids

Immogalerij Immodôme lanceert eigen podcast erkende stadsgids

Immogalerij Immodôme lanceert eigen podcast erkende stadsgids

De nieuwe podcast van immogalerij Immodôme, met kantoren in Antwerpen, Schilde, Berchem en Gent, bezorgt je een mooie wandeling door Antwerpen en Gent. Met een mix van stemmige muziek en boeiende uitleg bezichtig je binnen een uur verschillende architecturale en historisch interessante gebouwen. Erkende stadsgidsen bieden op die manier een exclusieve kijk op architectuur in coronatijden.

“Normaal gezien organiseren we geregeld ‘live’ wandelingen voor buurtbewoners”, vertelt Isabel De Laet, zaakvoerder van Immodôme. “Gezien we dit moesten opschorten door de coronamaatregelen, willen we mensen desondanks blijven stimuleren om de architectuur van een buurt te ontdekken. We hopen dat Antwerpenaren die van de wandelingen in Antwerpen genieten, ook eens naar Gent zullen afzakken om daar enkele routes te ontdekken, en omgekeerd. Bovendien werd de podcast reeks dusdanig opgebouwd en gecompileerd dat het ook in het post-coronatijdperk interessant blijft om te doen.”

Voorlopig zijn er drie wandelingen beschikbaar: twee in Antwerpen en één in Gent. Maar dat aanbod zal al heel binnenkort worden uitgebreid. Eind deze maand nog komen er twee nieuwe wandelingen bij in Gent en Immodôme belooft de podcast in de toekomst regelmatig te updaten. Tot dan kan je in Antwerpen – onder leiding van de stem van Alex Elaut – de Tentoonstellingswijk en het charmante Zurenborg gaan verkennen en in Gent leidt Eugeen Roegiest je rond door het Miljoenenkwartier.

Wie interesse heeft, kan de Immodôme podcast hier beluisteren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.