Nieuws Antwerpen Immoplatform helpt geschikt bedrijfspand vinden

Immoplatform helpt geschikt bedrijfspand vinden

Immoplatform helpt geschikt bedrijfspand vinden

bedrijfMediahuis lanceert www.bedrijfsvastgoedvlaanderen.be. Een nieuw en uniek immoplatform voor ondernemers op zoek naar een geschikt bedrijfspand in Vlaanderen.

Dit nieuwe initiatief speelt in op een concrete en actuele nood bij de ondernemers: snel een pand vinden – op een specifiek immoplatform – dat beantwoordt aan alle behoeften.
Vertrekkend van de technologie van HEBBES.be werd de website www.bedrijfsvastgoedvlaanderen.be ontwikkeld. Met al het beschikbaar bedrijfsvastgoed in Vlaanderen gebundeld.

De website biedt een ruim aanbod van industriële gebouwen, kantoren, handelspanden, horecazaken, magazijnen, bedrijfsgronden… .

Elke ondernemer kan zijn zoektocht verder verfijnen op basis van de prijs, de grootte en de ligging. Google Street View is geïntegreerd op de kaarten zodat je onmiddellijk een zicht krijgt op de omgeving.

Bij de start staan er alvast meer dan 5.600 bedrijfspanden te koop of te huur op de website.

www.bedrijfsvastgoedvlaanderen.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.