Nieuws Antwerpen Impala overgenomen door Moore Stephens Belgium

Impala overgenomen door Moore Stephens Belgium

Impala overgenomen door Moore Stephens Belgium

moore Moore Stephens Belgium, de grootste onafhankelijke accounting- en consultingfirma in België, heeft Impala overgenomen. Impala is als opleidings- en adviesbureau gevestigd in Duffel en focust op ‘Operational Excellence’, ‘Asset Management’ en ‘Management Systems’. Dankzij deze overname breidt Moore Stephens haar bestaande consulting-tak verder uit.

Impala is een professionele partner voor organisaties en hun medewerkers, en biedt gespecialiseerd en klantgericht advies, opleiding en begeleiding aan. De jarenlange ervaring en diepgaande kennis van haar specialisten stelt Impala in staat om perfect in te spelen op de specifieke noden van de klanten, en de toenemende complexiteit van de markt. Onder haar klanten telt Impala naast tal van kmo’s ook grote namen als Beaulieu International Group, Case New Holland Industrial, Pfizer, etc.

Voor Dirk Roelens, oprichter en CEO van Impala, is de integratie binnen de Moore Stephens groep een logische stap: “Impala is de voorbije 20 jaar steeds een professionele partner geweest om klanten te helpen in hun streven naar uitmuntendheid. Dicht bij de klant staan met een no-nonsense aanpak is het gemeenschappelijke DNA dat ons aan Moore Stephens linkt. We zijn verheugd om met onze 10 adviseurs het Moore Stephens Strategy & Operations team te versterken”.

Ook Luc De Muynck, Partner Moore Stephens Strategy & Operations, is tevreden met deze stap. “Successen haal je enkel als je alle troeven inzet op de meest efficiënte manier. En precies daarom heb je een uitermate scherpe focus nodig. Operational Excellence nastreven en dit borgen binnen een duidelijke managementstructuur zorgt voor wendbare, slanke organisaties. We weten allemaal dat dit de ‘overlevers’ van morgen zijn.”

Moore Stephens Belgium is de grootste onafhankelijke accounting- en consultingfirma in België met key centers in Antwerpen, Brussel en Gent, met kantoren in Shanghai en Silicon Valley en met verschillende lokale vestigingen in Vlaanderen. Moore Stephens Belgium, zelf gegroeid vanuit het familiebedrijf Verschelden, ondersteunt het groeitraject van kleine en middelgrote ondernemingen met diensten op verschillende vlakken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.