Nieuws Antwerpen "Indianen" geland in Antwerpen

"Indianen" geland in Antwerpen

"Indianen" geland in Antwerpen

Website - Start Your Online Business Instructions to Lauch SiteHet onlinebedrijf, de Indie Group heeft een eigen kantoor geopend in Antwerpen. De “indianen” uit Kortrijk is het erom te doen de vele Antwerpse internetbedrijfjes vanop de Ankerrui op eigen veld aan te pakken.

De Indie Group was er als een van de eersten bij om al in 1992 startende online bedrijven assistentie te verlenen. Vanuit de Kortrijkse Pottelberg werden webshops en websites gebouwd voor een heel brede portefeuille aan klanten. De whizzkids van de groep tekenden online marketingstrategiën uit en optimaliseerden de tools van hun klanten. Met contracten voor Duvel, Fiets!, Recticel, Voka, Unizo, Open VLD e.a. werd het marktaandeel geleidelijk aan ook uitgebreid tot de provincie Antwerpen.

Vandaar de beslissing om ook in Antwerpen (en in het Nederlandse Eindhoven) een eigen kantoor te openen. Op die manier werd meteen de prangende mobiliteitsproblematiek voor een stuk weggewerkt. De uitbreiding werd mee ingegeven door het nieuwe management onder Dominique De Rijck en Evert Martens. Die nieuwe aanpak blijkt overigens te werken want sindsdien zijn er al verscheidene nieuwe klanten bijgewonnen.

De groep tekende verleden jaar voor een omzet van zowat 2,1 miljoen euro. Het bedrijf stelt 22 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.