Nieuws Antwerpen Industriebouw Kenis zoekt bijkomend personeel

Industriebouw Kenis zoekt bijkomend personeel

Industriebouw Kenis zoekt bijkomend personeel

kenis“Wij willen graag bijkomende monteurs-arbeiders aanwerven”, zegt Dany Kenis van Industriebouw Kenis in Borsbeek. “Dat gaat helemaal niet makkelijk. Het ontbreekt veel mensen aan voldoende motivatie om de job op te nemen. Ze zijn vaak gestuurd en moeten dus wel solliciteren. Maar we blijven hopen.”

Industriebouw Kenis is een goed geleid familiebedrijf dat al sinds 1966 actief is in de bouw van opslagplaatsen, bedrijfscomplexen, garages en staalconstructies. Kenis doet ook aan industriële dakbekleding en aan gevelbekleding. Het bedrijf bouwde onlangs voor Barka (Borsbeek), Asson (Kontich), Cartri (Lint), Demani (Lier), Den Boschkant (Vremde) enz.

“Het draait hier allemaal nog vrij goed”, zegt zaakvoerder Dany Kenis. “Wij werken vandaag op drie werven in Kapellen, Hemiksem en Hulshout. Onze orderportefeuille zit mooi vol. Omdat er doorgaans wel enkele maanden lopen tussen de eerste contacten en de daadwerkelijke opstart van de werf zijn we nu al bezig met bouwwerken waarvan we pas in oktober of november aan de slag gaan.”

Precies omdat de perspectieven voor de toekomst echt wel goed liggen wil Kenis Industriebouw bijkomend personeel aanwerven. “We kunnen enkele goede mensen gebruiken,” zegt Dany Kenis. “Alleen vinden we ze alsnog niet.”

Het familiebedrijfje van wijlen vader Frans draait na al die jaren op een omzet van pakweg 3 miljoen euro. De firma heeft zeven vaste mensen in dienst, waaronder Jordy, de zoon van Dany.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.