Nieuws Antwerpen Ingrid Ceusters neemt mee initiatief open brief: “Verkiezingen zijn geen optie.”

Ingrid Ceusters neemt mee initiatief open brief: “Verkiezingen zijn geen optie.”

Ingrid Ceusters neemt mee initiatief open brief: “Verkiezingen zijn geen optie.”

ANTWERPEN – Ruim dertig ondernemers en managers doen een oproep aan de politieke partijen om op te schieten met de regeringsonderhandelingen voor het vormen van een federale regering. Volgens hen heeft het uitblijven van een regering wel degelijk een impact op onze bedrijven en economie. Initiatiefnemers van de open brief zijn naast Ingrid Ceusters, ceo van de Antwerpse vastgoedgroep Ceusters, ook Saskia Van Uffelen (Corporate VP Benelux bij Gfi en digital champion België) en Jo De Wolf (ceo Montea).

“Door het uitblijven van een nieuwe federale regering werken onze bedrijven in een beangstigende onzekerheid. Politieke stilstand gedurende 270 dagen is bedrijfseconomisch totaal onverantwoord. Dat kunnen we ons als bedrijfsleiders niet veroorloven. Zeker niet in de huidige tijdsgeest waarin verandering sneller optreedt dan ooit.  Als jullie het écht goed menen met de talrijke bedrijven en start-ups in ons land, beste politici, sta dan op als echte leiders en reik ons oplossingen aan voor de gigantische maatschappelijke, technologische en macro-economische uitdagingen die ons vandaag en morgen wachten. Nieuwe verkiezingen en nog langer talmen zijn geen optie”, klinkt het bij de ondernemers.

Bij de ondertekenaars ook heel wat ondernemers van bedrijven uit de Antwerpse regio:

  • Johan Krijgsman, ceo ERA Belgium
  • Jeroen Poels, ceo Deltaworx
  • Veerle Denaux, Managing Director FCM Travel Solutions
  • Wouter Torfs, ceo Schoenen Torfs
  • Ingrid Stevens, bestuurder Leo Stevens & Cie Private Banking en bestuurder KMSKA
  • Frank Peeraer, ceo Fortuna Financial Group
  • Joachim Lauwers, Managing Director Destiny
  • Inge Geerdens, ceo CVWarehouse
  • Sven Potvin, ceo Antonissen Development Group

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.