Nieuws Antwerpen inMotiv stelt nieuwe managing director aan

inMotiv stelt nieuwe managing director aan

inMotiv stelt nieuwe managing director aan

ANTWERPEN – inMotiv heeft Wim Halsberghe aangesteld als nieuwe managing director. Hij volgt daarmee René Willigenburg op die de afgelopen twee jaar de Antwerpse specialist in datadiensten voor de automotive branche leidde.

Wim Halsberghe startte zijn loopbaan in 1996 in de autolease sector en bouwde sindsdien ruime ervaring op in automotive retail. Met een internationale sales- en marketingachtergrond in fleet en lease maakte hij in 2010 de overstap naar de wereld van software en datadiensten. Zo wil hij in een sterk veranderende autosector kunnen bijdragen aan de digitale noden van autoconstructeurs, dealerbedrijven en leasemaatschappijen.

Wim Halsberghe: “Het automotive landschap zit in een drastische verandering. Daarbij zullen snelheid, efficiëntie maar vooral klantentevredenheid het halen van een beperkte focus op verkoopvolumes en kortstondige transacties. Veranderende mobiliteitsnoden en nieuwe technologieën, denk aan Mobility as a Service, vragen immers om een andere dialoog met de eindgebruiker. Ook onze datadiensten moeten een paar stappen voor zijn in die evolutie. ”

Blij weerzien

Wim Halsberghe werkte in 2014 reeds als consultant voor inMotiv. Vanuit het productmanagement introduceerde hij onder andere de marketing automatiseringssoftware Autoconnect CARE bij de Belgische dealerbedrijven. “De marketing en CRM-software van RDC was toen al een schot in de roos voor dealer- en servicebedrijven die de noodzaak van een gepersonaliseerde aanpak en een sterke band met hun cliënteel begrepen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.