Nieuws Antwerpen Innovatief co-livingconcept A-STAY opent de deuren

Innovatief co-livingconcept A-STAY opent de deuren

Innovatief co-livingconcept A-STAY opent de deuren

ANTWERPEN – A-Star Group en BESIX Group introduceren hun nieuw co-living concept in Antwerpen. A-STAY wil inspelen op de noden van een generatie die steeds op pad is, voor werk of plezier. De vestiging in de Pelikaanstraat, vlak bij het Centraal Station, is de eerste in haar soort.

De 192 kamers van A-STAY zijn zo ingericht dat gasten er voor een dag, een week, maar ook een jaar kunnen verblijven. De centrale locatie vergemakkelijkt dan weer verplaatsingen naar internationale steden.

Innoverende technologie

“Wat dit hospitality-concept werkelijk uniek maakt, is de mogelijkheid die gasten hebben om hun verblijf tot in de details op maat te ontplooien door middel van een digitaal platform dat specifiek gecreëerd werd om de levensstijl waar ze aan gewend zijn in stand te houden. Op die manier worden onze gasten ‘de architecten van hun eigen verblijf’. We maken het hen makkelijker om vrij te bewegen en te connecteren met hun omgeving”, zegt Thomas Vandenbergh, coo van BESIX STAY.

Zo kunnen gasten met hun smart device of via zelfbedieningsmodules reservaties regelen, een makkelijke check in optie kiezen, de mood van hun interieur bepalen of het niveau van service aanpassen. Door dit digitale maatwerk wil A-STAY competitieve prijzen hanteren, zonder in te boeten aan kwaliteit. “A-STAY is geen klassiek hotel, maar ook zeker geen hostel” zegt Rik Vandenberghe, ceo van BESIX Group. “A-STAY biedt het beste van beide werelden, waardoor gasten zich werkelijk thuis voelen, zij het nu dat ze en dag of een jaar blijven.”

Tegen eind 2022 plant A-STAY 20 nieuwe vestigingen in heel Europa te openen. De volgende twee zullen in Chisinau – Moldavië (begin 2021) en in Diegem – Brussel (lente 2021) worden gebouwd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.