Nieuws Antwerpen Innovatief self-storage concept STORO opent deuren in Brecht

Innovatief self-storage concept STORO opent deuren in Brecht

Innovatief self-storage concept STORO opent deuren in Brecht

BRECHT/MECHELEN/ANTWERPEN – Begin maart opent STORO zijn eerste vestigingen in Brecht en Mechelen. Het innovatieve self-storage concept is volledig digitaal aanstuurbaar en mikt zowel op bedrijven als particulieren. In 2021 opent STORO ook een locatie in Antwerpen.

Initiatiefnemer Lennert De bruyn liet zich voor STORO inspireren door trends binnen de vastgoedmarkt. “Elke vierkante meter wordt alleen maar duurder waardoor mensen op kleinere oppervlakten gaan wonen. Maar waar blijf je met al je dierbare spullen?”, vraagt hij zich af.

Via de STORO website kan iedereen opslagunits huren. Elke unit is individueel beveiligd met een digitaal slot dat via de smartphone geopend kan worden. Wie niet vertrouwd is met digitale toepassingen, kan rekenen op een 24/7 helpdesk. STORO mikt met zijn boxen op zowel bedrijven als particulieren.

Lennert De bruyn: “Professionele gebruikers kunnen er hun archief of werfmateriaal bewaren. Op die manier verliezen bedrijven onnodig tijd en plaats om goed en vlot te kunnen ondernemen. Startups zijn de meest frequente business-huurders van de self-storage sector. Voor wie tijdelijk ruimte zoekt tijdens een verhuis of renovatie, zijn er grotere boxen beschikbaar. Maar ook hobbyisten met moto’s, kampeermateriaal, enzovoort, kunnen bij ons terecht.”

STORO koestert de ambitie om op middellange termijn 3 vestigingen per jaar te openen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.