Nieuws Antwerpen Inspiratiecafé over vrouwelijk ondernemerschap

Inspiratiecafé over vrouwelijk ondernemerschap

Inspiratiecafé over vrouwelijk ondernemerschap

Iedereen die de trigger voelt om een eigen zaak te starten kampt met heel wat vragen en zoekt naar duidelijke antwoorden. Donderdag 9 februari om 18u45 organiseren Unizo, Markant, Artemis en het Agentschap Innoveren en Ondernemen een ‘Inspiratiecafé vrouwelijk ondernemerschap’ met de finalistes van de WOMED Award in het Sint-Bernarduscentrum in Antwerpen.
De geïnteresseerde deelneemsters kunnen zich laten inspireren door de kennis en de verhalen van deze onderneemsters.

Marjan Verhofste van Markant vzw en Eerste gedeputeerde van de Provincie Antwerpen Luk Lemmens zullen de aanwezigen verwelkomen. In het panel nemen o.a. plaats Micheline Van de Voorde (Saisons), Sophie Costersmans (Room to Bloom), Anouk Taeymans (byANOUK) en Jozefien Lecluyse (Ooogst).
Op het einde van de avond zullen de finalistes van de WOMED Award worden voorgesteld.  De avond wordt afgesloten met een netwerkdrink.
Inschrijven voor het Inspiratiecafé kan hier.

Deelneemsters die reeds aan een Inspiratiecafé deelnamen, getuigen dat het hen een extra duwtje in de rug gaf om hun droom verder te concretiseren, maar uiteindelijk moet je als toekomstig ondernemer zelf springen. Vragen die aan bod komen, draaien rond: hoe kom je van een idee of hobby tot een echte zaak, de aandachtspunten en de aanpak bij het opstarten van een eigen zaak, hoe bouw je een netwerk uit, enz.

Elk Inspiratiecafé heeft normaal een ander thema en kadert in een reeks. Soms gaat het over ondernemen in de bouw, in de horeca. disruptief ondernemen, enz. Het volledige aanbod vind je hier.

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.