Nieuws Antwerpen Inspiratieplatform voor teambuildings

Inspiratieplatform voor teambuildings

Inspiratieplatform voor teambuildings

Teambuildings blijven populair bij bedrijven. Heel wat bedrijfsleiders willen minstens één keer per jaar eropuit trekken met hun team. Een handig platform met een waaier aan dergelijke activiteiten is teambuildingorganiseren.be.
Hier vind je niet alleen inspiratie, maar kan je ook meteen een teambuilding boeken.

“Maar liefst 1 op de 5 Belgische werknemers gaat tegen zijn zin werken. Eén van de belangrijkste factoren van die demotivatie is de sfeer op het werk. Een teambuilding kan daarbij helpen, maar helaas kiezen bedrijven vaak voor klassieke activiteiten zoals paintball of een hindernissenparcours. Op zich niks mis mee, maar bedrijven doen dit vaak zonder nadenken, terwijl de activiteit misschien niet past bij het bedrijf”, vertelt initiatiefnemer Jenthe Blockx uit Wilrijk.

Hiermee wil de oprichter van het platform aangeven dat hij voor een gevarieerde mix van activiteiten zorgt. Tevens creëerde hij een blog met tips en tricks om de ideale teambuilding te organiseren.

Jenthe Blockx, in het dagelijkse leven digitaal marketeer, wil zijn marketingkennis gebruiken om teambuilding activiteiten te helpen. “Heel wat teambuilding locaties geven niet om marketing, omdat de concurrentie te hoog is. Terwijl grote spelers al jaren de plak zwaaien, moeten de kleinere het doen met de rest. Teambuildingorganiseren.be biedt verschillende pakketten, op basis van de wensen en groeimogelijkheden van de activiteit”, gaat Jenthe Blockx verder.

Het platform kreeg op twee maanden tijd bijna 10 000 bezoekers en de initiatiefnemer is volop bezig met het huidig aanbod van een 30-tal teambuilding activiteiten uit te breiden.

Het verdienmodel van teambuildingorganiseren.be bestaat erin dat de teambuilding locaties uit drie betalende formules kunnen kiezen die aansluiten bij hun wensen en groeimogelijkheden. Bedrijven op zoek naar een teambuilding kunnen het aanbod gratis raadplegen én boeken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.