Nieuws Antwerpen Instar Logistics opende kantoor in Antwerpen

Instar Logistics opende kantoor in Antwerpen

Instar Logistics opende kantoor in Antwerpen

instarDe Russische groep Instar Logistics heeft een filiaal geopend aan de Noorderlaan in Antwerpen. Het bedrijf wil vanuit de haven uitzonderlijke logistieke ladingen behandelen.

Instar Logistics opereert vanuit Moskou en spitst zich met Instar Project Logistics ook toe op uitzonderlijke transportopdrachten. Het gaat bij de behandeling van project cargo om het vervoer van grote machines, fabrieksonderdelen en complete industriƫle installaties. Een aparte divisie van Instar Logistics biedt overigens ook alle douane-faciliteiten aan.

Het nieuwe bedrijf zal vanuit Antwerpen aangestuurd worden door Peter van der Veeken. Die moet de Scheldestad uitbouwen tot een nieuwe hub voor de Russische groep.

Instar Logistics werd opgericht in 1994 en tekende verleden jaar voor een omzet van 100 miljoen dollar. De groep viseert uiteraard vooral transportprojecten richting Rusland.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.