Nieuws Antwerpen Interbuild klimt weer uit het rood

Interbuild klimt weer uit het rood

Interbuild klimt weer uit het rood

havenhuisDe Antwerpse bouwgroep Interbuild heeft een goed boekjaar 2014 achter de rug. De omzet steeg volgens de gedeponeerde winst- en verliesrekening tot 262 miljoen euro. Het verliescijfer van 2013 werd omgezet in een winst van 2,7 miljoen euro.

Interbuild
maakt samen met een aantal zustermaatschappijen deel uit van de Nederlandse BAM groep. Het bedrijf uit Wilrijk heeft zich vooral toegespitst op de markt van de overheidsaanbestedingen en werkt in dit opzicht geregeld voor de Vlaamse en de Brusselse regeringen. Met pakweg 200 personeelsleden beschikt het bedrijf vandaag over een mooi gevuld orderboek. Daaronder de bouw van scholen en ziekenhuiscomplexen.

Gedelegeerd bestuurder Manu Coppens en zijn ploeg werkten verleden jaar een bedrijfswinst bijeen van 1,1 miljoen euro. Balanscijfers zijn in de bouwwereld evenwel nogal wankel. De resultaten kunnen snel vertekend worden door de al dan niet oplevering van een gebouw.

Met adelbrieven zoals de Campus Beringen, het Genève Park in Evere, de Résidence Palace in Brussel en het nieuwe hoofdkwartier van de Nato heeft Interbuild een sterke reputatie uitgebouwd. De oplevering van het nieuwe Havenhuis in Antwerpen zal die faam ongetwijfeld nog verder versterken.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.