Nieuws Antwerpen Interieur -en keukendesigner Obumex opent nieuwe boutique in Antwerpen

Interieur -en keukendesigner Obumex opent nieuwe boutique in Antwerpen

Interieur -en keukendesigner Obumex opent nieuwe boutique in Antwerpen

ANTWERPEN – Belgisch interieur- en keukendesigner Obumex open zijn eerste ‘boutique’ store concept in Antwerpen. Dit om in te spelen op de behoefte naar een winkelervaring die ‘verrijking’ biedt naast het online shoppen. Met het concept wil Obumex, in tegenstelling tot gigantische woonwinkels, onder de vorm van een kleine intimistische ruimte werken die inspeelt op de trend van compact en slow living.

Obumex, Belgisch ontwerper van upscale maatwerkkeukens en totaalinrichtingen werd in 1960 opgericht door Eli Ostyn. Sinds 35 jaar wordt het bedrijf gerund door zijn zoon, Geert. Vandaag treedt met Thomas Ostyn de derde generatie aan en wordt met passie verder gebouwd aan de visie van het familiebedrijf.

Nu lanceert het zijn eerste ‘boutique’ concept in Antwerpen. Dit om in te spelen op de behoefte naar een winkelervaring die ‘verrijking’ biedt naast het online shoppen. Met het concept wil Obumex, in tegenstelling tot gigantische woonwinkels, met de vorm van een kleine intimistische ruimte werken die inspeelt op de trend van compact en slow living.

Het bedrijf heeft ruim 100 medewerkers in dienst. Verdeeld over zijn zetel en showroom in Staden en vestigingen in Brussel, Gent, Knokke, Antwerpen en Parijs.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.