Nieuws Antwerpen Interieurzaak Den Ateljee betrekt nieuwe winkel

Interieurzaak Den Ateljee betrekt nieuwe winkel

Interieurzaak Den Ateljee betrekt nieuwe winkel

BRECHT – Tijd voor vernieuwing, dachten ze bij interieurzaak Den Ateljee uit Sint-Lenaarts (Brecht). Vanaf dit weekend neemt de zaak zijn intrek in een oud pand dat werd verbouwd tot een moderne winkel, op luttele afstand van de vorige locatie.

Achter Den Ateljee gaan ondernemers Jan Van Looveren en Aline Van Den Heuvel schuil. De eerste is opgeleid als elektricien en lichtadviseur, terwijl de tweede een gepassioneerd interieur- en kleuradviseur is. Hun gecombineerde expertise zette hen ertoe aan om in 2014 Den Ateljee te openen, een zaak gespecialiseerd in verlichting, kleine meubels, tafels op maat, interieuraccessoires en geschenkartikelen.

Zo’n vijf jaar na de oprichting, breekt een nieuwe mijlpaal aan voor de ondernemers. Ze verhuizen met hun zaak een beetje verderop, naar een pand recht tegenover de Delhaize in Sint-Lenaarts. Zaakvoerders Jan Van Looveren en Aline Van Den Heuvel bouwden het huis van Alines grootouders, uit 1923, om tot een moderne winkel. “Een droom die in vervulling gaat”, noemen ze het. “We verdubbelen ook in oppervlakte.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.