Nieuws Antwerpen Intermar heeft databank met 30.000 schepen

Intermar heeft databank met 30.000 schepen

Intermar heeft databank met 30.000 schepen

guytjeHij is vooral trots op zijn gerealiseerde projectladingen. Guy Vervloesem van Intermar Shipping and Chartering werkt als onafhankelijke scheepsmakelaar en is daarbij actief over nagenoeg de hele wereld. Scheepsladingen die van Braziliƫ naar Turkije moeten worden vanuit Stabroek op het geschikte schip geplaatst.

Met een databank van liefst 30.000 schepen heeft Intermar een indrukwekkende maritieme knowhow in huis. Guy Vervloesem weet als geen ander het juiste contract uit te tekenen voor wie een scheepslading ergens ter plaatse wil krijgen. “Wij vervoeren werkelijk alles,” zegt hij. “Alleen geen vloeistoffen. Voor de rest nemen wij alles aan. Wij zijn voor een stuk gespecialiseerd in projectladingen. Motoren, machines, onderdelen voor raffinaderijen en chemie-installaties – you name it. Het komt erop aan voor de klanten de juiste logistiek uit te tekenen.”

De business loopt ondertussen voortreffelijk. “Wij zijn helemaal ongebonden en kunnen dus altijd alle richtingen uit. Dat is meteen ook onze kracht.”

Tussen de vele internationale verplaatsingen door vindt Guy Vervloesem nog de tijd om les te geven bij Portilog, het Antwerpse opleidingscentrum voor havengebonden en logistieke bedrijven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.