Nieuws Antwerpen Internationale award voor SecureLink

Internationale award voor SecureLink

Internationale award voor SecureLink

stautSecureLink uit Wommelgem is mee opgenomen in de top-500 van snel groeiende technologiebedrijven van Deloitte. De analisten honoreren daarmee de expansieve groei van het bedrijf dat in de afgelopen vijf jaar zijn omzet met liefst 407% kon verhogen. SecureLink is een integrator van IT-infastructuur en netwerken, gespecialiseerd in oa. de bouw van firewalls.

Dit is reeds de veertiende editie van deze prestigieuze lijst, waarin de snelst groeiende bedrijven uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika figureren. In de lijst staan zowel gevestigde waarden als groeibedrijven. Wie opgenomen wordt in de Deloitte Technology Fast 500, een overzicht van de 500 snelst groeiende technologiebedrijven in EMEA, heeft uitzonderlijk gepresteerd.

“Wij zijn er inderdaad biezonder trots op dat we opgenomen zijn in de Deloitte Technology Fast 500 EMEA 2014. Om te bepalen wie deze snelst groeiende bedrijven zijn, berekende de internationale industriegroep DTTL TMT* de omzetgroei over de voorbije vijf jaar. De omzet van SecureLink groeide in deze periode met 407 procent,” verklaart Frank Staut, managing partner van SecureLink. “Een groei die we onder andere danken aan onze technologische kennis en expertise, aan onze pragmatische aanpak inzake projecten maar evengoed aan de groeiende vraag naar managed (security) services. En niet te vergeten, onze eigen medewerkers die mede aan de basis liggen van onze huidige evolutie van integrator tot volwaardige dienstenleverancier.”

“Opgenomen worden in de Deloitte Technology Fast 500 is een indrukwekkende prestatie, vooral in de uiterst concurrentiële en snel veranderende omgeving van de technologie-industrie”, zegt David Halstead van Deloitte UK en verantwoordelijke partner voor het Deloitte Technology Fast 500 EMEA-programma. “We feliciteren SecureLink met hun plaats tussen de meest dynamische en succesrijke technologiebedrijven van heel EMEA.”

Het Deloitte Technology Fast 500 EMEA-programma is een objectieve lijst met snelst groeiende bedrijven uit de technologiesector doorheen EMEA, op basis van de groeipercentages in de omzet van technologiebedrijven over de laatste vijf jaar. Fast 500-bedrijven combineren technologische vernieuwing, ondernemerschap en snelle groei. Ze komen uit verschillende technologiesectoren en zijn leiders in hardware, software, telecom, semiconductors, internet, media, biowetenschappen en opkomende sectoren zoals ‘schone technologie’ (clean technology).
k

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.