Nieuws Antwerpen Internationale award voor Thermopol

Internationale award voor Thermopol

Internationale award voor Thermopol

thermoThermopol heeft een speciale award gekregen voor zijn geleverd werk op de site van AkzoNobel in Rotterdam.  Het bedrijf uit Essen is gespecialiseerd in kunststoffen, piping, constructies en onderhoud. Het levert oplossingen in kunststof en composite materialen voor de procesindustrie. “Wij zijn biezonder trots op de erkenning die onze klant ten aanzien van ons uitgesproken heeft”, zei manager Chris Vekemans.

Het gaat concreet om de Outstanding Performance Award die AkzoNobel toekende aan vier bedrijven die meewerkten aan de turn around van AkzoNobel in Rotterdam-Botlek. Onder hen dus Thermopol Kunststoftechniek, de Antwerpse dochteronderneming van de groep Plasticom Composites. Thermopol bewerkt vanuit Essen de hele chemiemarkt in en om Antwerpen en Rotterdam. Het klantenbestand omvat oa. BASF, Evonik, Umicore enz.

Naast de traditionele scope van aanpassingen en reparaties aan kunststofleidingen, reparaties aan GVK-tanks en apparaten, heeft Thermopol succesvol een permanente en complete composietreparatie (GRP Wrapping) gerealiseerd bij 2 grotere stalen kolommen van AkzoNobel.

De Contractor Performance Award is door de site directie van AkzoNobel uitgereikt op basis van de performance die een bedrijf heeft geleverd tijdens de turn around. Naast het naleven van de veiligheidsaspecten en een tijdige levering van de service of product is bovendien gekeken naar de flexibiliteit en het meedenken in oplossingen. De vier bedrijven die de award kregen hebben zich op deze gebieden positief onderscheiden. De site directeur onderstreepte tijdens zijn speech dat de “klantgerichtheid” van de 4 laureaten medebepalend was voor het toekennen van de award.

Thermopol werkt onderhand op een flink gevuld orderboek. In die mate dat kandidaat-monteurs zich altijd mogen aanbieden in Essen. “Wij zitten geografisch niet zo makkelijk”, geeft Chris Vekemans toe. “Het is niet altijd evident om geschikte werknemers te vinden.” In Essen runt Thermopol een eigen werkplaats.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.