Nieuws Antwerpen Internationale doorbraak voor Ceusters

Internationale doorbraak voor Ceusters

Internationale doorbraak voor Ceusters

ANTWERPEN – Door de succesvolle uitbreiding naar Nederland de afgelopen jaren maakt Group Hugo Ceusters-SCMS vandaag een flinke ommezwaai. Samen met Devimo Consult gaat de vastgoedgroep voortaan door het leven als Ceusters. Daar hoort een volledige rebranding en een nieuwe uitvalsbasis in Amsterdam bij. De internationalisering is zo helemaal ingezet.

Group Hugo Ceusters-SCMS en Devimo Consult zijn samen al meer dan 70 jaar thuis in professioneel vastgoed en een gevestigde waarde in België. Met kantoren in onder andere Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt specialiseren ze zich in agency & consultancy, property management en valuation & advisory. Die activiteiten brengt de Antwerpse vastgoedspeler nu ook naar Nederland.

De afgelopen jaren werd de Nederlands portefeuille al wel uitgebreid met onder meer het beheer van een kantoorgebouw in Rotterdam en meer dan 100 stand-alone retailunits verspreid over het zuiden van Nederland. Nu komt daar dus een gloednieuwe uitvalsbasis in Amsterdam bij. Op die manier wil Ceusters haar toenemende klantenbestand in Nederland van dichtbij ondersteunen.

Philippe Van den Broeck, coo Ceusters: “Vanuit België slagen we er in om het zuiden van Nederland te bedienen, maar vanuit Amsterdam willen we verder uitbreiden naar de rest van Nederland. Het uitgangspunt van deze expansie is geen snelle maar wel een kwalitatieve en permanente uitbouw van de activiteiten in heel Nederland.”

Group Hugo Ceusters-SCMS, een fusie tussenzusterbedrijven Immobiliën Hugo Ceusters NV en Shopping Center Management Services NV (SCMS), werd begin 2013 opgericht. In 2017 nam de groep Devimo Consult over. Vandaag werken er circa 100 personen voor Ceusters die in 2018 een bruto-omzet van 20 miljoen euro genereerden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.